Idag, 24 oktober

Pappa väckte mig nio, hemma hos farmor och farfar. Sedan åt vi frukost, och ja, senare gick vi en promenad. Ja, typ inte så mycket mer, ingen bryr sig och jag hinner inte skriva mer. Hej då

Foton

Haha, så bra lyckades jag med det, att lägga upp ett foto varje dag, who am i kidding, right? Men nu kommer ett.

Tagen från vår balkong.


Onsdagen den tjugonde oktober.

Blä, allt är asjobbigt. Gymnasie, askul, woho, så känns det ju nu. Inte. Och jag har träningsvärk i hela kroppen, så det känns som om jag har  brutit revbenen, det är riktigt behagligt, dessutom får jag allt att låta mycket värre än vade det är. Mjö, buhu, jobbigt. Men nu förtiden tittar jag ju alltid på Hairspray på morgonen innan jag går upp, tihi, den är bra, haha, och låtarna sitter i min hjärna hela dagarna i ända. Har tänkt på en sak, för att motivera mig mer i min meningslösa blogg, som 1-2 personer läser, tänkte då att jag, varje dag, ska ladda upp ett foto jag har tagit, gammalt, fult, spelar ingen roll, bara ett foto. Eller? Jahh, men jag måste lägga mig nu, så får skriva mer imorgon men här är iallafall en bild.

Hos mina

Btw, fyller år på måndag.


Ehm...

Vet inte riktigt vad jag ska skriva... Men, detta är taget hemmas hos min farmor och farfar. Sedan har jag fixat med skärpedjupet och så.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva idag. Kanske kan skriva upp några frågeord och utgå från dem... Just nu har jag faktiskt bara lust att ladda upp bilder.

Vem? Jo, jag Elin, som vanligt. Vanliga fjortonåriga [snart femton] Elin.

Vart? Hemma, framför datorn. Vart annars?

Varför? Varför inte?

När? Nu, antar jag.

Hej, tjolahopp, [brukar pippi säga så?]

Please comment and rate this blog thumps up. Thanks for subscribing


Hej

Ja, idag har det varit en ganska bra dag. Hade kul med min klasskompis, fram till lunch typ, för då gick hon iväg på stan. Så i bamba satt jag med typ fem andra tjejer i  min klass. Och det som hände här var dumt och konsitgt, jag kände mig värsta elak och tyken, men för att förklara detta måste jag rita lite bilder och ladda upp.

Så, ja, jag sitter där den lila pluppen är. Och så frågar hon som sitter i mitten på andra sidan om jag inte vill sätta mig så att jag är vid samma bord, typ... Då bara jag sjuter ut stolen, reser mig och gå och sätter mig här:

Och säger ingenting, så jag antar att jag verkade värsta sur och konstig. Haha. Dum jag är. Men sedan så fick jag massa beröm för giraffen jag gör i lera på profiltiden så då blev jag glad och generad, och sen fick jag beröm för en skiss till slöjden också. Ja, as bra.


Älskar dig.

Detta är för dig Harribo. Älskar dig, är så glad att jag träffade dig. För du är inte som alla andra, du är bara så bra. Jag kan prata om allt med dig, inget känns jobbigt. Och vi har inte ens träffats irl. Men tack för att du finns. Det som förvånade mig var att du var så pass yngre än mig, för du är så mogen att prata med, och vi är så lika! Hur mycket som helst tycker vi precis lika om. <3

Soluppgång

P.S Maro Älskar Dig Också.


Åh, kul...

Loggade just in på msn, och det första jag möts av är :asså jag fattar inte vad du pratar om inte konstigt att du inte har några vänner xd noppa öronbrynen btw, kanske muschen oxå kyss och smek bebis och klipp dig btw ..du fråga hur min dag hade varit och jag svara, bra, har piercat mig problem? dampbarn

Känns ju jätteroligt, också för att det är just de sakerna jag ser när jag tittar i spegeln, och hoppas innerligt att ingen annan ska se, att jag bara ser sånt själv, att andra inte lägger märke till det. Vilken kick av självförtroende jag fick nu.

Annars har jag haft en bra dag, skrattar riktigt mycket i skolan och sms:at med Maro, så livet kändes bra.

Orkar inte blogga mer nu, kanske skriver något mer senare, jag vet inte.


Musik?

Ja, har börjat lyssnar riktigt mycket på Korn. Har just nu ganska ont i huvudet, men lindras av deras... ljuvliga musik. Haha, lyssnar lite på Marilyn Manson, Paramore, Green day, blink-182, Brand New o.s.v. Också typ disney låtar. Så Intressant är jag.

 

 

Btw. I just lost the game. ;D


Hej.

Idag har jag, ja, vad har jag gjort idag?

6.18[ish]: Gick upp.

6.30: Åt frukost.

7.12 :Gick och gjorde mig i ordning.

7.37: Tittade på tv.

7.50: Försökte göra lite läxor, misslyckades.

8.09: Skällde på min bror för att han inte var klar och inte hade borstat tänderna.

8.12: Cyklade med min bror, ner till skolan.

8.17: Kom till skolan.

8.25:Matte, det var jobbigt, snörvlade as mycket.

9.15: Matte lektion slut.Rast till 9.40

9.40: Bild, det var kul, gör ansiktsmasker i gips, har sågat bort näsan på min och gipsat över så nu är den slät och fin och har en en näsa. Kerativ Elin? I don't know.

10.00 Biologi, blir lätt lite fnissit när han har sexualkunskap.

Äsch, orka med det där längre. Slöjden blev inställd, ganska skönt, vi fick sluta en timme och tio minuter tidigare. Sen ledde jag cykeln hem. Sen gjorde jag klart matteläxan och engelskaläxan. Sedan spelade jag gitarr, och så gick det hur bra som helst, kunde sjunga till. Och tro mig, har ju svårt som helst för det, men det gick. Kan i och för sig bara spela en låt. Men ändå, det gjorde mig glad. Blev lite stolt över mig själv.

 

 


Öh? [ 6/ 10]

Så, idag har jag orienterat. Startade 8.47. Var klar 10.45. Är förkyld, så jag dog lite under sista halvtimmen, när jag [med min dåliga kondition] sprang så mycket jag kunde, för då fick jag värsta problem med att andas. Dålig lungkapacitet frågetecken. Sen tog jag bussen till stationen och cyklade sedan hem. Skönt, även om jag mådde piss, och frös så jävla mycket efter jag hade duschat. Sen försökte jag sitta och läsa läxorna och somnade nästan. Inte för att läxor är tråkigt och jobbigt, utan för att jag var så utmattad. Ah, bra kondition, Elin. Jag tog typ 12 av 13 kontroller fast stämplade fel på en, men jag tyckte det gick ganska bra. Får väl bara vänta och se vad jag får för betyg. I tisdags ialla fall, så var jag i kyrkan. Är där varje tisdag och hjälper till i en grupp med tio barn som pysslar. De är i åldern 6-9. Åh, de är så gulliga. Så förra tisdagen var jag sjuk, och nu i tisdags frågade en tjej: "Elin, varför var du borta förra gången?" och när en annan kille frågade och jag sa att jag var jätte förkyld och hade mycket läxor, då svarade han: " Läxor? Jag trodde du var vuxen." Fina barn. Men det finns en liten, liten kille där. Han är bara 5, han ville leka med mig, så jag satt mest och lekte med honom hela tiden. Åh, han är gullig. Sen spelade vi hockey med en typ pinne och en stor plast mutter. Han vann, men 9-1. Sen ville han inte sluta när hans pappa kom för att hämta honom, så vi ska fortsätta nästa gång. När han åkte sen vinkade han värsta mycket åt mig också. Åh, sånt får mig att bli lycklig, känner mig uppskattad, att jag behövs och så. Sen väl hemma igen, fick vi äta glass med maräng och hemmagjorde chokladsås. HM, MIN FINA MAMMA.<3

Hej Hopp, Galopp.

Så, ja, idag har jag fotat. Mycket. Med mina syskon. Gör ett kollage till min mamma, som fyller år nu i veckan. Och det har gått ganska bra. Men imorgog är det måndag, skola, blää, orkar verkligen inte nu. Vill bara ha lov, för det är ju så hilm skönt att inte göra någonting alls, eller hur? Men, men, det blir värre innan det blir bättre. Just nu sitter jag bara här och lyssnar på Marilyn Manson. Vi har haft gäster, morfar, och andra vänner. Hm, det var mysigt. Borde gå och lägga mig tidigt idag. Sov inte mycket igår. Så imorgon, är det skola, börjar 8.25. Ska cykla dit, inte långt alls men det går snabbare, men slutar inte förrän 15.30... Lång dag. Skulle hellre vara hemma och bara läsa " Var är Alaska?" eller " An Abundance Of Katherines" eller något annat.  Men det blir säkert kul imorgon... Och sedan ska jag fortsätta med kollaget till min mamma.

Hörs väl, du som läser.


2/10 2010

Tja.

 

Idag skulle vi på ingejörssak på Chalmers och det började klockan tio på morgonon. Jag vaknade av min mobil, tjugo i sju på morgon, somnade om, vaknade tio minuter senare, stängde av mobilen. Sov tills pappa kom och väckte mig, runt åtta, och kunde verkligen inte gå upp, så sov tills jag verkligen var tvungen att gå upp. Sedan åt jag frukost, gjorde mig i ordning och sedan bar det av till Göteborg. Grejen höll på en timme ungefär, och ja, det var väl ganska kul, är egentligen för lite mindre barn, men är upp till fjorton år, så visst. Sedan gick vi till en musikaffär och min lillebror testade på elbasar och lite sådant, sedan gick jag och pappa till Bokia, Haha, såg "The Bro Code", Barney Stinson, How I Met Your Mother, lol, fint. Sedan vidare till Kjell & Co... Sedan åkte vi hem, vi var hemma halv två. Jag och min lillbror la oss i soffan och läste musikmagasin och pappa gjorde pannkakor... Mm, gott. Mamma var och handlade och min syster var på ett köpcenter...Ja, sen städade jag lite i mitt rum, åh, ja, fotade lite, sen har jag inte gjort så mycket mer. LH och Msn, typ.


Välkommen till min nya blogg! [ Okej?]

Ehm, hej. Så nu har jag en blogg. det var ju lätt att fixa. Och lugn, lugn, ska ta mig tid att göra allt fin och fagert.

 


RSS 2.0