Akvarium


Vad jag fick i julklapp

Fick jag från min gudmor Eva

Det är örhängen som föreställer hundar.. tror jag. Jag fick dem av min gudmor Eva. Jag fick även detta av henne :

Det är en resa till England, för hon bor där. Så i sommar ska jag åka dit.

Av mamma och pappa fick jag:

Min iPod är en tjej, det står "Start her" :) Men jag har inte bestämmt vad hon ska heta.

 

Av min lillasyster Clara fick jag:

Hon har alltså gjort en filt till mig, se så fin den är!

Av min lillebror Jakob fick jag:

Och av morfar fick jag :

 

Jag  har tagit alla dessa bilder idag, och my god, blir inga bra bilder idag, nästan alla är suddiga, och förut var jag ute och fotatde himlen som var helt rosa och det var jätte fint, och så blev bilderna suddiga. Surt.


Juldagen

Ja, idag var jag ute och byggde på en snögrotta tillsammans med mina småsyskon. Och jag menar visst, kanske vissa tycker det är dumt och fånigt med en femtonåring som leker i snön, men wtf,det är jul och jag tycker väl att man aldrig blir för gammal för snön. Iallafall när jag kom in märkte jag att min fot, eller vristen hade svullnat upp jätte mycket. Konstigt, för jag hade inte märkt något under tiden jag var ute och det gjorde inte ont, och det gör det inte nu heller, känns bara lite konstigt när jag går. När jag kom in var klockan runt kvart i fem, och min vrist är fortfarande svullen, nu tre timmar senare.

Jag tänkte att jag kanske skulle fota mina julklappar och lägga upp här, men vi får se.


Jul på Lisebeg


Julafton

Den här julen är jag riktigt nöjd med. Har aldrig riktigt lagt ner tid på att köpa julklappar till familj tidigare, men i år har jag verkligen hittat vad de vill ha. Och det är så kul att ge bort julklappar när man vet att mottagaren blir glad över det, att de har önskat sig det! Sen har jag fått massa saker också! En iPod Nano! Gissa hur glad jag är för den!!! Har inte haft någon mp3 på typ flera år, och nu fick jag en, och jag som trodde att de var helt slutsålda. Så nu är jag glad! En riktigt bra julafton har jag haft. Är nog en av de bästa jularna.

Och god jul till alla er som skulle få för er att läsa detta! Hoppas ni har haft en lika bra jul som jag! Och tack för att ni läser eller tittar på mina bilder här! Verkligen, stort tack! <3


Vinter


Bilder...igen


Bara lite bilder


Hej

Okej, nu tänker jag bara skriva ett inlägg om det jag vill.

Ni kanske inte vet det men jag har AD/HD och just nu läser jag en bok " Flickor med AD/HD" och det är rätt jobbigt att läsa, för att men känner igen sig i en del saker. Läste igår och grät. Men skit samma.

Nu längtar jag i allafall till den 4 januari, för då ska det antagligen vara lh-träff, och jag har aldrig varit med tidigare, och får nog det den här gången. Och jag vill verkligen ha riktiga vänner nu, som jag kan umgås med och som förstår mig. För jag umgås inte direkt med någon på fritiden, bara i skolan, och det är ganska jobbigt.


♥ Dag 5 – Vad är kärlek.

Kärlek. Kärlek är ett väldigt stort ord. Kärlek är både något så enkelt att det inte finns och så invecklat att det är knäppt. Kärlek är en paradox. Det finns så många olika sorters kärlek, till familjen, till vänner, till ett djur, till en viss musik, till en partner. Och hur kärlek fungerar är väldigt svårt att förstå, eller mest till en flick/pojkvän, varför man blir kär i just den personen, det finns ju inget som kan förutspå vem man blir kär i. Är det slumpen? Men kärlek är iallafall något fantastiskt, som alla behöver, varesig det är från familj eller ett djur, alla behöver kärlek.

♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.

Haha, klockan är 08.20, jag gick upp typ 07.45, så, jag har inte ätit än. Men jag kan väl skriva vad jag åt igår.

Igår vaknade jag 12, och det var inte mening, jag sover aldrig så länge, men mamma var och handlade och det var bara min lillebror, och nej, han väcker inte mig. Men till frukost ( typ 12.30) åt jag en skål med vaniljyoghurt med flingor och russin + två mackor med ost, tomat och citronpeppar, och jucie till det. Runt två, eller något kanske åt jag typ lite ananas och en saffransbulle men vaniljkräm. Till middag, runt hal åtta, åt jag biff med klyftpotatis och sallad. Sen fikade; pepparkakor, bulle och saft.


♥ Dag 3 – Mina föräldrar.

Tja, mina föräldrar, Eva och Mikael. Jag älskar dem, och nej, de är inte så jobbiga som de flesta tonåringar påstår att föräldrar är, men visst, klart att de också tjatar på mig. Men de är jättebra föräldrar och ja, jag vet inte vad jag ska säga. Jag bara älskar dem, och det hade jag väl gjort om de var sämre föräldrar också, men ja ändå.

:D

Okej, har inte skivit här på ett tag så för göra upp för de dagar jag missat, så minst 5 inlägg idag ;)

♥ Dag 2 – Min första kärlek.

Jag har väl typ aldrig varit kär i någon. Eller typ i trean när man känner sig pressad och måste vara kär in någon, men hade väl aldrig riktiga känslor för någon, men var också riktig tjock en period så det var väl aldrig någon som tyckte om mig heller. Kanske är kär nu, jag vet inte. Jag har i allafall aldrig varit ihop med någon, och det kommer förmodligen ta ett tag innan jag blir ihop med någon.

♥ Dag 1 – Presentera mig själv.

Hej.

Jag heter Elin och är femton år gammal. Jag går nu i niondeklass och bor i Kungsbacka. Min klass är en kulturklass, vilket betyder att vi är knasigare än andra klasser. No, not really, but kind of. Vi inriktar oss på bild och musik, tidigare även drama, så två timmar i veckan har vi profiltid och de andra klasserna  har då typ SA, alltså självstädigt arbete. Jag är mycket intresserad av foto och konst i allmänhet. Jag har en egen systemkamera, en Canon EOS 450D, som jag är väldigt glad över. Jag i konst på fritiden och är även i kyrkan och hjälper till med barn som pysslar, det är väldigt roligt och så snälla och söta barn.

Ja, jag hinner inte skriva mer, det är min presentation för stunden iallafall.

Ha det bra!


:D

Okej, hej.

Så nu har jag bestämt mig för att i allafall försöka gå efter en såndär lista där man ska skriva olika saker för varje jag. Den just är tagen från Harribos blogg: http://kungfugaychicken.blogg.se/ kolla den gärna och kommentera hennes fina blogg. Och btw, fick glass nu, bara lite randomly av min mamma, hon göder mig.

Här är listan.

♥ Dag 1 – Presentera mig själv.
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Vad är kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag.
♥ Dag 7 – Min bästa vän.
♥ Dag 8 – Ett ögonblick.
♥ Dag 9 – Min tro.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mina syskon.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den här veckan.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Min första kyss.
♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 20 – Den här månaden.
♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – En första.
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats.
♥ Dag 28 – Det här saknar jag.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick.

Jag börjar idag med att presentera mig själv.


Bilds


Fredag

Okej, jag ska försöka att skriva ett bra inlägg, men jag kan inte lova något.

 

Dagen började med att jag gick upp och tvättade håret. Sen när klockan var runt 7 gick jag för att väcka mig bror, och jag var väl störande så han attackerade min med sina naglar och rev mig i ansiktet. Detta resulterade rivsår i ansiktet.  Funderar på att lMen ja idag i skolan har vi övat med luciatåget hela dagen, jag har inte haft några andra lektioner, fast när de andra hade franska hade jag rast så jag gick in och pratade med min lärare och hon pratade om mina betyg med mig. Hon sa att jag troligtvis kommer få mvg nästa termin och att jag helt klart är bäst i klassen. Då blev jag typ förvånade och glad, det känns bra. Och det var roligt med lucia genrepen, det gick bra och vi fick sluta typ halv två och alla andra i min klass som inte går i kören slutar 15.10.


KOЯN

Yay, nu kan jag skriva KOЯN på rätt sätt :D Onödigt inlägg? Pfft, jag vet.

:)


Eyes

 


~Rubrik saknas~

Jag har ju inget att skriva här. Eller har nog det, kan bara inte ta initiativ eller engagera mig för att få ihop något av mening som någon skulle gilla att läsa. Men jag tyckte dock att det var roligt att ladda upp bilder så tänker försöka göra det, men är typ rädd för att lägga upp nån dålig och att alla tycker att jag suger sen.

Bilder

Bilden med vattendroppen som splofsar ner i vattnet, eh, ja, ni fattar? Fick liksom tipset eller vad man ska säga av en tjej som har en blogg. Kännes elakt att inte creda henne, så kolla hennes blogg; lovisasbilder.blogg.se


Fotografier

Alla är tagna av mig


RSS 2.0