Åh :@ :(

SUR NU.

Försöker ladda upp en bild jag gjort i akvarell på Elin [ Alltså min LH karaktär] Men det funkar inte, jag fattar inte varför och nu börjar det lagga. ÅH :( Men tänkte att jag kunde ladda upp den här också, för jag ska ladda upp den på  LH, när det funkar!


OWH MAI GAWD!!!

HAR HITTAT EN HLET UNDERBAR KONSTNÄR;

Elizabeth McGrath

KOLLA HENNES SAKER DET ÄR SÅ UNDERBART VACKRA OCH ÅH, VILL HA, VILL VARA SÅ DUKTIG OCH KREATIV.

Hennes hemsida ;

http://www.elizabethmcgrath.com/sculpture.php

God natt <3

Här en några av hennes konstverk


13 bilder


Tihihi

Lol.

Var upprörd i typ måndags eftermiddag, för hade haft en jävligt dålig dag och kände mig misslyckade så när jag kom hem satt jag mig och lyssnade på Korn och tecknade en utmärglat ansikte med orangefärgade ögon och huggtänder. Sen mms:ande jag den till Maro och skrämde henne, hah, får mig att tänka på universeum, när vi typ blev ihjäl skrämda av en bild. Men iallafall jag tänkte ladda upp den här sen, om jag orkar. OCH OM NÅGON VILL SE.Nu ska jag väl ladda upp lite fotografier.


Hpmf

Håller på att ladda in bilder nu, och det krånglade. Lh, laggar, fan, som vanligt, ingen pratar med mig, jag är hungrig och grinig som fan och vill skicka bilder till Maro. Sen måste jag snart lämna datorn till Jakob, och fan, hinner ju inte göra något när ALLT TAR SÅ JÄVLA LÅNG TID OCH BARA LAGGAR OCH KRÅNGLAR. FAN FAN FAN. OCH SKOLA IMORGONM ORKAR INTE, VILL VARA HEMMA ROLLA, OCH SOVA OCH GÖRA INGENTING, FAN. JAG ORKAR INTE MED ALLT. NU SITTER JAG JU FAN VID DATORN BARA FÖR ATT SITTA HÄR, JAG HAR FAN INGET ATT GÖRA. OCH FÖRLÅT, FÖR ATT JAG ÄR SÅ JÄVLA JOBBIGT OCH DUM OCH KLAGAR PÅ ALLT.

Jag hade tänkt ladda upp bilder. Fotade idag. hännge upp snäckor och musslor i träd och försökte vara kreativ och så bara går det åt helvete. Buhu, vill vara med nån, vill vara lite och leka, och se på Landet för längesedan, och äta pannkakor hela tiden  och typ ha kul och typ slippa veta att det finns människor i världen som har det så för jävligt och att det dör så många varje dag och att vi försör jorden och typ skiter i det. KLYSCHIGT JAG VET, MEN DET VAR LÄTTARE FÖRR.

Nu var det klart med bilderna. De kommer nog hit sedan. Och om det finns nån som läser, så tack, och puss och kram till dig.


Btw

Håller faktiskt på att skriva på inlägget om lh täffen, men det tar mer tid än jag trodde, så ja, det kommer snart, eller nån dag.

LH träffen

Jag har ju varit på LH träffen den här veckan, den 4 - 6 januari, och det var första gången jag var på en LH träff, alltså också första gången jag träffade alla. Och jag har haft så himla roligt. Fast den första dagen var jag dock blyg och tyst, men det släppte framåt natten, eller kvällen. Mitt tåg kom fram typ 12.12 och då stod Drom, Em, Katie, Gin och Azzy och väntade på mig. Maros tåg var en halv timma försenat, men innan henne kom Bella tror jag, eller kom Maro, först? Nej, det var Bella. Första dagen, kollade vi på Harry Potter och de vises sten, och alla pratade och kommenterade hela tiden, vilket var väldigt roligt, jag var dock tyst, för det mesta, sen på natten spelade vi ett spel som Bella hade med sig, hon hade fått det av sin kompis som  hade gjort det själv, och omg, var roligt det var. Då släppte jag loss mer, eller vad man ska säga, och då blev det mycket roligare. Em och Drom var ett lag, jag och Katie var ett lag, och Azzy var själv, Maro och Gin läste frågorna och Bella tittade på och förklarade hur man gjorde. Em och Nikki vann, typ överlägset. Jag vet inte om vi kollade någon mer film men under de tre dagarna såg vi Harry Potter och de vises sten, Harry Potter och den flammande bägaren, Pirates of the Caribbean, The Dark Knight, vi började titta på Harry Potter och halvblodsprinsen, men alla däckade för klockan var typ halv fyra, fyra på morgonen, var väl typ bara Azzy och Gin som såg den. Men ialla fall på tisdagen eller det var ju onsdag morgon då, men det var flera som inte gick och la sig förrän typ 7, jag vet inte vad de höll på me hela natten de började iallafall spela monopol jag var med lite då, men orkade inte så länge så jag gick och la mig. På onsdag vaknade jag typ tio i tio, då skulle några åka och hämta Zara på stationen. Det var Drom, Bella och Katie som åkte dit. Jag, Maro, Gin, Azzy och Em var kvar. Men både Em och Azzy sov till typ tolv eller nåt, jag vet inte.

 

Jag hade iallafall så himla roligt, och allt var så bra, och jag saknar alla så mycket <3


Sen

Imorgon ska jag skriva ett inlägg om hur lh träffen var. Så förbered er, för det var awesome.

Ingen bra dag idag

Eller jo, Evelina fyller 15, men bortsett från det har detta inte varit en så jättebra dag. När jag var på stan och kollade kläder så gick det dåligt, hittade typ två fina tröjor men åh, sen blev det inte bra, jag vet inte, jag bara stod i provhytten och kände mig ful och äcklig, det var jobbigt. Har aldrig köpt kläder själv, och de blev ingen ändring på det idag heller. Så PMS på det, kul. Och få ta ansvar över 11 åriga småsyskon, asjobbigt. Så nu är jag helt slut, var i och för sig och åkte pulka, det var kul, men jag blev så jävla yr och fick så ont i magen och mådde illa, så jag gick hem. Men jag längtar tills imorgon!!!!!!

Lh-träff & nytt år

Jag ska få gå! Min mamma pratade med Nikki's pappa, så hon är inte lika skeptisk längre. Nu är jag glad!! Och igår var det nyårsafton och det blev faktiskt förvånansvärt bra bilder på fyverkerier. I dag har mamma lärt mig göra pannacotta :D Det är så gott.

Men jag tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder på fyverkerier.

 

 


RSS 2.0